Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

vineri, 28 octombrie 2022

LaDepozit - Spațiul de depozitare pentru bunurile tale!

 M-am bucurat foarte tare când, și pe piața din România, s-a implementat conceptul de Self Storage, văzusem doar în filmele americane astfel de containere de depozitare, unde oamenii își depozitau în siguranță lucrurile personale. Acest concept încă este nou la noi. Ce este Self-Storage? Este un serviciu de închiriere în regim de depozitare cu auto-servire. Pe scurt, LaDepozit îți oferă o boxă de depozitare pentru a-ți păstra în siguranță bunurile, iar pentru acest serviciu plătești o chirie lunară, în funcție de ceea ce dorești să depozitezi.

Spuneam că m-am bucurat când acest serviciu a intrat pe piața din România pentru că soțul meu lucrează în construcții, amenajări interioare/exterioare, și nu mai știa pe unde să pună uneltele pe care le folosea la lucru, deoarece nu avem spațiu foarte mare acasă. Uneori le lasă pe la clienții unde lucra și îi mai dispărea câte ceva, mai le lăsa înghesuite prin portbagajul mașinii și când aveam nevoie să mergem la cumpărături trebuia să descărcăm sculele mai întâi sau le depozita prin alte locuri nepotrivite și ne încurcau sau se pierdeau. 

Sursă foto: pixabay

Când am aflat de LaDepozit am zis să încercăm măcar o lună, deoarece aceasta este perioada minimă pe care se poate închiria spațiul de depozitare. Nu avea ce să meargă prost! Uneltele și sculele pe care soțul meu le folosea la lucrările de amenajări erau în siguranță, deoarece au sistem de supravegere video non-stop și dacă doream ne puteam instala, suplimentar, o alarmă individuală conectată la sistemul lor de securitate, iar cheie de acces la boxă avea doar soțul meu, nimeni altcineva. Plus că în incintă pot intra doar clienții LaDepozit, iar acessul este de 24/7! Adică, la orice oră din zi a săptămânii dacă are nevoie de vreo unealtă poate să meargă să o ia să o folosească!Uneltele le are aranjate frumos în cutii etichetate într-un spațiu curat, sigur și modern. Gata cu grijile! Gata cu uneltele pierdute sau care ne ocupau portbagajul mașinii!

Sursă foto: LaDepozit

Site-ul LaDepozit este foarte prietenos și ușor de folosit, găsești un calculator de spațiu, care îți calculează metrii pătrați de care ai nevoie să îți depozitezi bunurile, să nu închiriezi un spațiu prea mare pe care nu-l folosiți, deși sunt sigură că ai găsi cu ce să-l umpli. După ce ai calculat metrii pătrații și ți-ai ales boxa de depozitare, tot ce trebuie să faci este să rezervi spațiul de depozitare și-apoi încheiat contractul pe perioada dorită.

Echipa este foarte profesionistă și pentru că sunt orientați mereu către nevoile și cerințelor clienților doresc să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Dacă nu ai timp de împachetat, echipa te ajută în acest sens, deoarece oferă servicii de împachetare chiar la tine acasă. Oferă și transport cu sau fără șofer sau servicii de manipulare.

Nu uita! Scăpi de griji și câștigi și spațiu acasă dacă serviciile LaDepozit folosești!
Sursă foto: LaDepozit

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, foarte interesant! Avem lucruri pe care le folosim foarte rar (majoritatea dintre noi) și ne încurcă, nu mai știm pe unde să le mutăm, o boxă micuță de depozitare este foarte utilă în aceste cazuri și nu numai!

      Ștergere
  2. Foarte tare! Deocamdata vad ca doar in Bucuresti, dar poate vor fi si in provincie astfel de locuri. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ar fi utile sigur și în provincie astfel de locuri de depozitare!

      Ștergere