Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 17 octombrie 2022

Prima întâlnire cu cristalele nu se uită niciodată!

Primul pas pe care l-am făcut în lumea cristalelor a fost la un târg expozițional deschis în aer liber, în centrul Craiovei. Pasul cel dintâi a fost făcut cu reticență, dar când am auzit poveștile legate despre istoricul descoperirii lor și că acestea se pot utiliza și ca talismane care atrag energii pozitive, nu numai ca obiecte de podoabă, următorul pas a fost făcut cu mai multă încredere și entuziasm.

Creat cu ezGIF, sursă foto: StoneMania

Pe măsură ce înaintam în lumea fascinantă a cristalelor entuziasmul și curiozitatea crescuseră la cote maxime, simțeam că descoperisem peștera plină de comori a lui Ali Baba: cristale și pietre semiprețioase de toate formele și varietățile mineralogice, colorate în diverse culori, pur și simplu îmi luau ochii și nu știam pe care să o admir, să o ating sau să-i ascult povestea. Iar bijuteriile expuse alături de mineralul neprelucrat arătau legătura dintre natură, prin ceea ce oferă ea, și măiestria omului.

Pietrele semiprețioase sau nestematele pot fi atât de origine minerală cât și organică și s-a dovedit din cele mai vechi timpuri că au o influență benefică asupra vieții noastre prin proprietățile lor terapeutice și energiile pe care le emană:

·         ametistul este piatra înțelepciunii, ne calmează și ne protejează;

·         chilimbarul este pentru echilibru și protejarea sănătății;

·         carneolul ne menține în frâu instinctele primare;

·         citrinul ne dă energie și susține capacitatea financiară, etc.

Sursă foto: StoneMania.Ro

Trebuie să alegem cristalele sau pietrele semiprețioase potrivite pentru noi pentru a beneficia de rolul lor protector, energizant și curativ. Cristalele cu vârf îmi amitesc de Superman și planeta lui, Krypton, și cât de nepotrivit pentru el era mineralul ”kriptonita” deoarece îi epuiza puterile, de aceea noi trebuie să ne alegem cristalul potrivit pentru noi și să-l purtăm permanent sau să îl ținem în preajma noastră pentru a ne încărca cu energii pozitive și a ne apăra de energiile negative ca un scut protector.

Atunci când vă aflați în fața unei vitrine pline cu cristale și bijuterii din pietre semiprețioase, și vă vine să le luați pe toate, că nu puteți să alegeți doar una, puteți să alegeți cristalul sau piatra potrivită în funcție de zodia voastră.

Sursă foto: StoneMania.Ro

Eu sunt vărsătoare, iar dacă nu știați, noi vărsătorii suntem de pe planeta Uranus, iar ”cristaleza” noastră are dialect de ametist, granat, opal și agat de mușchi. Într-un final mi-am comandat, cu greu am ales, un set de bijuterii elegant din agat de mușchi, pe care abia aștept să îl primesc.

Sursă foto: StoneMania.RO

Vă invit și pe voi să pășiți în fascinanta lume a cristalelor, să vă alegeți cristalul natural brut ca scut protector și să-l activați! StoneMania Bijou este peștera plină cu comori neprețuite din România!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

2 comentarii:

  1. Da, lumea cristalelor este captivantă !
    Au atâta energie/informație depozitată în ele !
    Îți doresc o săptămână plină de evenimente interesante 👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O săptămână frumoasă și pline de realizări îți doresc!

      Ștergere